Tips och trix

Igår föll första snön här. Jag tror att jag trots det kan gräva 4 små hål till i min vinterförvaringshörna. Jag har fyndat igen. 😍 2+2 buskar, ett ojämt antal ska man egentligen ha när man fyndar. Men ibland får man ta det som det blir.

Jag fick för ett par veckor hem en bonuscheck på 90 kr att använda innan sista december. Igår besökte jag då äntligen Blomsterlandet och hittade ut i deras trädgårdsavdelning. En liten vissen hörna med buskar och perenner såldes för 30% av vad de skulle kostat om årstiden varit mer till deras fördel.Smällspirea, angel gold

(70% rea alltså). Detta är ett tips i dessa tider, gå inte förbi dessa hörnor. Dit och kika och googla på de latinska namnen om ni inte känner igen dem. De blir vackra igen.

När maken anlände undrade han om mina fynd ens levde. De lever.

Smällspirea

Tänkte även här på bloggen visa makens fina lösning på soptunnorna.

Super va?

🤗

Igår fyllde vi på mat till fåglarna. Idag blir det ny mat till ekorrarna. Nu börjar en årstid med stöttande för våra vilda djur och en årstid när jag verkligen uppskattar att ha dem nära. Win-win. I år har de fått några små hus också att flyga in eller hoppa in i om de behöver lite skydd. 🐿🐦🐥🐤🐾 Hoppas att det hjälper osd igenom vintern mot en ny härlig trädgårdssäsong.

Annonser

2 reaktioner på ”Tips och trix

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s